Flamengo mag met Ronaldo onderhandelen

Flamengo mag met Ronaldo onderhandelen
Foto: © SC

Net als Inter heeft AC Milan hun Braziliaanse spits voor een revalidatieperiode terug naar Brazilië gestuurd. En net zoals bij Adriano ziet het er nu naar uit dat ook Ronaldo voor zes maanden zal uitgeleend worden.

Nadat hij al een geheel seizoen sukkelt met een mysterieuze spierblessure mocht Ronaldo nog voor de derby met Inter naar Brazilië vertrekken om er zich laten te verzorgen. Hij wordt op 2 januari terug in Milaan verwacht om dan met de selectie op winterstage te vertrekken. Nu echter Kleber Leite, de voorzitter van Flamengo, de toestemming heeft gekregen om met de spits te onderhandelen, lijkt het er sterk op dat Ronaldo de komende zes maanden het shirt van Milan niet zal aantrekken.
 
“Ik zal klaar en duidelijk zijn: Flamengo heeft de toestemming van Milan om met Ronaldo te mogen onderhandelen,” wist Kleber mede te delen. “Ronaldo heeft zich beschikbaar gesteld, wat we appreciëren, en al reeds de eerste medische testen ondergaan. Onze dokter, dokter Runco, is diegene die de testen omtrent zijn fysieke conditie heeft uitgevoerd en heeft reeds zijn toestemming gegeven.”
 
Ronaldo ligt nog zes maanden onder contract bij AC Milan, maar speelde dit seizoen enkel nog maar mee in de wedstrijd op 25 november tegen Cagliari. Volgens de geruchten zou ook Fenerbahçe de spits willen inlijven om zijn Braziliaans compartiment uit te breiden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties