Van Gaal klaagt over de late afgelasting

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Gaal klaagt over de late afgelasting
Foto: © SC

De wedstrijd vandaag tussen De Graafschap en AZ Alkmaar werd afgelast nadat hij veld herschapen was in een ijspiste. AZ-trainer Louis Van Gaal is boos omdat die beslissing net zo goed gisteren al genomen kon worden.

De wedstrijd werd vandaag afgelast door scheidsrechter Ben Haverkort omdat hij vond dat het te gevaarlijk zou zijn voor de spelers. "In mijn ogen had dit gisteren al beslist kunnen worden. Wanneer we dit hadden geweten, was ons heel wat ellende bespaard gebleven. Bij De Graafschap wisten ze dat er nog veel vorst in de grond zat en dat de weersvoorspellingen niet bijzonder gunstig waren", aldus een boze Louis Van Gaal op de website van AZ Alkmaar.

Van Gaal sneerde ook nog naar de KNVB. "Ik zet mijn vraagtekens bij hun beleid als het gaat over het feit dat gepromoveerde clubs uitstel krijgen voor het aanleggen van veldverwarming. Op die manier bestaat de kans dat we de komende maanden nog voor onaangename verrassingen komen te staan. Volgens mij is daar niemand bij gebaat", besluit Van Gaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties