VVV aast op versterking

Kristof Blomme
| 0 reacties
VVV aast op versterking
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Promovendus VVV speelde een goede heenronde in de Eredivisie, met een dertiende plaats als gevolg. Toch wil het zich voor de terugronde nog versterken en zo zeker nacompetitie vermijden.

Voor het seizoen werd promovendus VVV gezien als degradatiekandidaat nummer één. Afgelopen weekend hield het op eigen veld Ajax in bedwang, 2-2, en hierdoor eindigt het 2007 op een onverhoopte dertiende plaats. 

De club wil nacompetitie absoluut vermijden en dus gaat het toch op zoek naar extra versterking. Een eerste prioriteit is een controlerende middenvelder. Daarvoor is Peter Jungschläger één van de grootste kanshebbers. De 23-jarige speler ligt nog anderhalf seizoen onder contract bij RBC.

Ook een fysiek sterke targetspits staat nog op het verlanglijstje. Daarvoor denkt de club uit Venlo opnieuw aan Harrie Gommans. De 24-jarige voorspeler stond afgelopen zomer al in de belangstelling van VVV, maar toen koos hij voor Vitesse, waar hij dit seizoen vijf keer scoorde. Bovendien mag Amrabat deze winter nog niet vertrekken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties