Cañizares kan op avontuur in Brazilië

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Cañizares kan op avontuur in Brazilië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Santiago Cañizares kan nog een verlengstuk aan zijn rijkgevulde carrière breien in Brazilië. Daar toont Fluminense belangstelling voor de Spaanse doelman die vorige maand uit de selectie van Valencia werd gezet door de nieuwe trainer Ronald Koeman.

Bij Fluminense zijn ze op zoek naar een nieuwe doelman. "We hebben twee namen op het oog. We hebben interesse in Fabio Costa, de doelman van Santos en Santiago Cañizares", aldus Renato Gaucho, de technisch directeur van Fluminense in de Braziliaanse sportkrant Lance. De Spanjaard zou wel de topkandidaat zijn volgens de meeste Braziliaanse media.

Eerst had Fluminense zich gericht op ex-Standard-doelman Fabian Carini. Bij Real Murica speelt de Uruguayaan amper, maar uiteindelijk ging de transfer niet door. Fluminense wacht momenteel de ontbinding van het contract van Cañizares bij Valencia af.

Fluminense is goed bezig in Brazilië. In het voorbije kampioenschap eindigde de club als derde en ook in de Copa Libertadores gaat het de club voor de wind. De club is ook ambitieus op de transfermarkt. Het haalde spits Dodó weg bij Botafogo en Dario Conca en Leandro Amaral werden overgenomen van Vasco da Gama. Radamel Falcao, een Colombiaan, kwam over van River Plate.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties