Club boekt recordaantal abonnees

Nico Wieme
| 0 reacties
Club boekt recordaantal abonnees
Foto: © SC

De goede resultaten uit de heenronde leggen Club Brugge duidelijk geen windeieren. Ondanks de huidige hype rond buurploeg Cercle, vinden steeds meer blauw-zwarte toeschouwers de weg naar het te klein wordende Jan Breydelstadion.

Gisteren vond bij Club Brugge de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Voorzitter Michel D’Hooghe verkondigde daarop met trots dat het recordaantal Clubabonnees aller tijden scherper werd gesteld. In 2005-2006, het jaar nadat de huidige competitieleider voor het laatst kampioen speelde, werd de teller afgeklokt op 22 022 abonnementen. Vandaag, ruim twee weken voor de eerste thuismatch in de terugronde, telt FCB al 22 100 vaste klanten, de halfjaarabonnementen inbegrepen. “En daarvoor wil ik iedereen van onze supporters van harte bedanken voor hun trouw aan onze kleuren”, aldus een fiere voorzitter.
 
Door het groeiend aantal abonnees zal de vraag naar een nieuwe voetbaltempel alleen maar groter worden. In de heenronde speelde Club gemiddeld voor 25 831 toeschouwers. Twee keer gebeurde dat voor een vol huis, tegen Zulte Waregem en Anderlecht. Zelfs een minder aantrekkelijke affiche als tegen Dender lokte ruim 26 000 blauw-zwarte supporters naar Jan Breydel. Momenteel is het windstil rond de plannen voor een nieuw stadion. Stilte voor de storm?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties