Itzhaki treft meteen raak voor Genk

De beloften van Racing Genk zijn vrijdagavond niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Brussels. Het was de eerste echte wedstrijd van Barak Itzhaki voor zijn nieuwe club.

Itzhaki zelf speelde degelijk, maar kampt duidelijk nog met een conditionele achterstand en ondervindt ook nog last van een zware winterstage. Toch kon hij iets voor rust de openingsgoal maken voor de leider in de beloftenreeks. Hij controleerde een voorzet perfect alvorens zijn man in de wind te zetten en de doelman te verschalken.

Na rust kwam de ploeg uit de hoofdstad op gelijke hoogte. Na iets meer dan een uur tekende Asulin voor de gelijkmaker. Dat zou ook de eindstand zijn. Meteen na die gelijkmaker werd de nieuwe Genkse aanwinst trouwens gewisseld voor Arne Nilis.