Mpenza blaast transfer af en blijft in Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mpenza blaast transfer af en blijft in Engeland
Foto: © SC

Het zag er lang naar uit dat Emile Mpenza Manchester City zou gaan verlaten, maar de ex-Rode Duivel heeft de deal met Trabzonspor afgeblazen. De spits maakt het seizoen zeker af in Engeland.

"Emile heeft er nog eens goed over nagedacht. Hij moet niet weg bij City en hij heeft geen schrik van de concurrentie. Ik zou dus geen nieuwe club voor hem. Ik heb hier een contract van 2,5 jaar liggen, enkel ondertekend door de voorzitter van Trabzonspor. Alleen de handtekening van Emile ontbreekt nog", aldus Rachid Tajmout, de zaakwaarnemer van de jongste Mpenza, in de krant Het Laatste Nieuws.
 
Het contract van Emile Mpenza loopt komende zomer af in het City of Manchester Stadium. De overeenkomst zou door Manchester City verlengd worden als Mpenza zestien keer aan de aftrap van een wedstrijd verschijnt, beker inbegrepen. Momenteel staat de teller op tien basisplaatsen.

"En wordt het straks niets, dan is hij einde contract en kan hij transfervrij vertrekken. Zijn avontuur in Manchester is nog lang niet voorbij, verre van", besluit Tajmout.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties