Real Madrid haalt verschoeiend uit

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Real Madrid haalt verschoeiend uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid lijkt op weg naar de tweede landstitel op rij. De Koninklijke maakte zondag brandhout van Real Valladolid (7-0) en vergroot op die manier de kloof met Barcelona. Het is meteen de hoogste zege van het seizoen in de Spaanse Primera Division.

Zoals de cijfers al lieten vermoeden stond er in het Santiago Bernabeu-stadion maar een ploeg op het veld. Real Madrid moest het stellen zonder enkele basisspelers waaronder Sneijder en van Nistelrooy, maar hun Nederlandse collega's deden het met verve.

Zo mocht Arjen Robben nog eens in de basis starten en kreeg Royston Drenthe al na een kwartier een invalbeurt. Hij moest de geblesseerde Robinho vervangen. De twee Nederlanders deden het uitstekend en zagen hun prestatie elk beloond worden met een doelpunt. Daarnaast zorgde Robben nog voor twee assists en mocht ook Drenthe een beslissende pass versturen.

Verder waren vooral Guti en Raul goed bij schot. Beide spelers maakten twee doelpunten. Baptista zorgde alsnog voor de zevende Madrileense treffer.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties