Pareja en Serhat zien Bordeaux wel zitten

Nico Wieme
| 0 reacties
Pareja en Serhat zien Bordeaux wel zitten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgen speelt Anderlecht in de zestiende finales van de UEFA Cup zijn heenwedstrijd thuis tegen Girondins Bordeaux. Nicolas Pareja krijgt als opdracht zijn landgenoot en kwelduivel Fernando Cavenaghi af te stoppen. Serhat Akin moet voor doelpunten zorgen.

Iedereen heeft de mond vol over Bordeauxspits Fernando Cavenaghi (foto rechts). Anderlechtverdediger Nicolas Pareja krijgt morgen de niet onbelangrijke taak zijn landgenoot te bewaken. “Maar het is niet Pareja tegen Cavenaghi, het is Anderlecht tegen Bordeaux”, zegt de centrale verdediger.
 
“Cavenaghi is niet echt een grote naam, zoals Tevez”, zegt Pareja in Gazet van Antwerpen. “Maar hij is wel een topspeler, een echte goalgetter. Hij heeft niet voor niets bij River Plate gespeeld. Het zal opletten zijn, want bij een doelpuntenmaker zoals hij kan één kans fataal zijn.”
 
Pareja krijgt bij zijn opdracht morgen de steun van Roland Juhasz. “Na zoveel matchen samen zijn we een goed centraal duo. Als een van ons iets doet, weet de andere ook wat hij moet doen”, aldus de Argentijn.
 
Serhat Akin kreeg van de club een contractvoorstel van één jaar. “Belachelijk”, zo oordeelde de Turk. “Maar ik wil zeker nog eens praten. Komende maand zitten mijn manager en ik weer samen met Anderlecht.”
 
Nu ziet het er naar uit dat de spits Anderlecht morgen moet redden. Omdat Luigi Pieroni en Stanislav Vlcek niet mogen spelen, zal Serhat in de basis staan. “Ja, ik sta er graag op de beslissende momenten”, zegt Serhat in Gazet van Antwerpen. “Ik denk dat ik woensdag speel, dus zal ik weer scoren. Of een assist geven, dat vind ik even leuk. Maar verder wil ik liever niet praten over mijn situatie.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties