Kabeya pas vanaf volgend seizoen in Deinse kleuren

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Kabeya pas vanaf volgend seizoen in Deinse kleuren
Foto: © SC

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar het is nu zeker dat Patrick Kabeya pas vanaf volgend seizoen zal te zien zijn in de Deinse kleuren.

De 24-jarige Belgische aanvaller, Patrick Kabeya-Mbaya, zal pas vanaf volgend seizoen te zien zijn in de zwart-oranje kleuren van zijn nieuwe club SK Deinze. De transfer van Kabeya van het Franse Epernay naar SK Deinze had enkele 'addertjes onder het gras', waardoor de spits dit seizoen niet meer in actie mag komen voor zijn nieuwe club. Wel is er een mondeling akkoord met de speler voor de komende twee seizoenen en vanaf deze week traint hij mee met Deinze. Voordien speelde Kabeya voor Moeskroen, KSK Ronse, RC Waregem en  Francs Borains.

Intussen heeft Joeri Pardo zijn mondeling akkoord gegeven aan de club om zijn contract met nog twee bijkomende seizoenen te verlengen. Normaliter wordt maandagavond de overeenkomst ondertekend en zou Pardo de eerste zijn die zijn aflopend contract verlengd. Naast Pardo zijn ook Dobbelaere, Houzé, Hermans, Vercraemer, Beauprez, Deschacht, Denys en Van Brabander einde contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties