Jacobs: 'Tevreden over gedrag van de ploeg'

Arno Reynders
| 0 reacties
Jacobs: 'Tevreden over gedrag van de ploeg'
Foto: © SC

Anderlecht-trainer Ariël Jacobs reageert op de positieve reacties die zijn ploeg de afgelopen dagen kreeg. "Zolang het rekenkundig niet voorbij is, geloven we ook nog altijd in de titel."

"Ik ben tevreden met de kwalificatie, maar vooral met het gedrag van de ploeg onder verschillende omstandigheden", zegt Jacobs aan Sporza. "We moeten het al een tijdje zonder belangrijke spelers als Frutos en Hassan rooien, maar we trekken wel onze plan."

"Ik hoop dat deze rijkdom ons in de komende zware weken overeind houdt. Of de hiërarchie is veranderd? Dat kun je niet opleggen, dat bepaalt de groep." 

Een duidelijk tevreden Jacobs blijft rustig onder alle speculaties in verband met de nieuwe overeenkomst die voorzitter Roger Van Den Stock met Jacobs zou willen sluiten. De voorzitter liet onlangs weten dat Anderlecht volgend seizoen verder wil gaan met Jacobs als hoofdcoach.

"Het gaat niet over mijn persoon maar in de eerste plaats over de groep. Daarom houdt het me nu niet bezig", zegt Jacobs over zijn eventuele contractverlenging. 

Na de winterstop keerde het tij duidelijk bij Anderlecht. "Na Getafe hebben we een streep onder de heenronde kunnen trekken. Je voelde dat de winterstop op het juiste moment kwam", weet Jacobs. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties