Vandenstock: 'Verder met Jacobs als hoofdtrainer'

Nico Wieme
| 0 reacties
Vandenstock: 'Verder met Jacobs als hoofdtrainer'
Foto: © SC

Anderlecht plaatste zich gisteren ten koste van Bordeaux voor de 8e finales van de UEFA-beker. Voor Roger Vanden Stock was dit het moment om in euforie te ontsteken. De Anderlechtpreses is heel tevreden over trainer Ariël Jacobs en wil met hem doorgaan.

In de kranten Het Nieuwsblad en La Dernière Heure doet Roger Vanden Stock een opmerkelijke uitspraak over zijn trainer Ariël Jacobs. “Ik zou volgend seizoen met Ariël willen doorgaan”, verrast hij. “We moeten wel weten of Ariël het risico wil nemen om hoofdcoach te blijven. Indien ja, bestaat de kans dat hij over een jaar of drie de club moet verlaten.”
 
Op zijn minst een rare kronkel in de gedachtegang van Vanden Stock. Bij het begin van het seizoen heette het nog dat Jacobs aangetrokken werd om de huisstijl van Anderlecht te bewaken. De Diegemnaar moest een tweede Jean Dockx worden. Dat ziet er nu niet meer naar uit.
 
“Nu zijn we in elk geval niet van plan om een nieuwe hoofdtrainer te zoeken. We zijn opgezet met de manier waarop het de jongste tijd loopt”, gaat Vanden Stock verder. Wellicht zit de 13 op 15 in de competitie en de kwalificatie in de UEFA-beker daar voor veel tussen. “Jacobs doet het uitstekend: de relatie met de spelers is goed, hij communiceert goed en is realistisch”, besluit de bierproducent. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties