Barzagli moet Rivas vervangen

Barzagli moet Rivas vervangen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrea Barzagli is wederom een doelwit voor Inter. Volgens Controcampo heeft voorzitter Massimo Moratti contact opgenomen met zijn tegenhanger bij Palermo, Maurizio Zamparini, om een transfer te bespreken. Nelson Rivas zou dan weer Inter moeten verlaten.

Het is niet de eerste keer dat Inter probeert Barzagli binnen te halen. Palermo is er echter tot nu toe altijd in geslaagd om de interesse van ook andere clubs af te weren. De Siciliaanse ploeg wil dan ook minstens 15 miljoen euro ontvangen voor hun Italiaanse international. Moratti is er echter van overtuigd dat hij die vraagprijs kan verlagen door enkele jongeren in de deal te betrekken.
 
Barzagli zou dan de plaats van Nelson Rivas moeten innemen. De Colombiaanse verdediger is amper aan zijn eerste seizoen bij de landskampioen bezig, maar moet op niet al te veel speeltijd rekenen. Enkel in geval van nood wordt hij voor de leeuwen geworpen. Eerder dit seizoen werd hij trouwens al eens een maand op non-actief gezet wegens hartklachten. Rivas heeft wel nog een contract voor de komende drie seizoenen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties