Vranjes verlengt contract bij Werder

Nico Wieme
| 0 reacties
Vranjes verlengt contract bij Werder
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Werder kan ook de komende drie seizoenen rekenen op Jurica Vranjes. De middenvelder verlengde zijn contract tot medio 2011.

Donderdagavond kwamen Jurica Vranjes en Werdermanager Klaus Allofs tot een overeenkomst om het contract van de Kroaat met drie jaar te verlengen. De 28-jarige speler toonde zich ten opzichte van Werder TVeen gelukkig man. “Voor mij is er geen betere club in heel Europa. De ploeg biedt perspectieven. We spelen telkens voor de prijzen, maar toch zijn we een hechte familie. Bremen is als een tweede thuis voor mij geworden.
 
Ook Allofs is tevreden met de contractverlenging. “Ook al is Vranjes geen speler die vaak in de belangstelling staat, toch is hij een belangrijke schakel in het geheel. Zijn beroepsernst is voorbeeldig. Hij is zeer professioneel. Op hem kan je altijd rekenen.”
 
Trainer Thomas Schaaf loofde eveneens de samenwerking met de Kroaat. “Juri is een profspeler met een groot hart en enthousiasme. In de voorbije jaren heeft hij er toe bijgedragen dat Werder continu bovenaan meedraaide. Hij geeft zich steeds 100 procent.”
 
Vranjes kwam in de zomer van 2005 naar Werder Bremen, nadat hij eerder in Duitsland voor Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart speelde. Hij ontwikkelde zich tot een betrouwbare speler. Van zijn 165 Bundesligawedstrijden speelde hij er in de voorbije tweeënhalf jaar 71 in het groen-witte shirt. Hij scoorde voor de havenploeg vijf doelpunten. Met Werder won hij in 2006 de Ligabeker.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties