Wisselend succes voor Belgen

Nico Wieme
| 1 reacties
Wisselend succes voor Belgen
Foto: © SC

Niet alle landgenoten waren dit weekend aan het feest in de Bundesliga. Hamburg en Bayern wonnen, maar MSV Duisburg en Wolfsburg verloren. Bovendien werden sommigen met de bank geconfronteerd of erger nog, met een plaats buiten de kern.

Vincent Kompany startte verrassend genoeg op de bank bij het duel tussen Hamburg SV en Eintracht Frankfurt. De Rode Duivel viel op de 57ste minuut in voor Pjotr Trochowski. Hamburg won verdiend met 4-1 en nestelt zich alleen op de derde plaats. Voor Vadis Odjidja Ofoe was er geen plaats in de kern.
 
MSV Duisburg ging met 2-0 de boot in bij Hertha Berlijn. Manasseh Ishiaku stond de hele wedstrijd op het terrein, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Duisburg blijft samen met Cottbus en Nürnberg de laatste plaats delen.
 
Bayern München, met Daniël Van Buyten 90 minuten lang in de ploeg, ging met het kleinste verschil winnen op het veld van Schalke 04. De Rode Duivel hielp zijn ploeg de nul houden.
 
Net zoals de voorbije maanden was er ook dit weekend weer geen teken van leven te bespeuren van Peter Van Der Heyden. De Oost-Vlaming is volledig uit de gratie van coach Felix Magath geraakt. Wolfsburg verloor overigens met 3-1 op het veld van Karlsruhe.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties