'Amrabat is straks van PSV Eindhoven'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Amrabat is straks van PSV Eindhoven'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zullen PSV Eindhoven en VVV Venlo de transfer van Nordin Amrabat vandaag afronden. De overgang van de aanvaller hangt nog af van een paar details.

Vandaag zullen beide clubs nog eens bijeenzitten om die laatste details af te handelen. VVV en PSV zouden zo goed als akkoord zijn over de transfer, en Nordin Amrabat, die erg graag naar de Eindhovenaren wil, zou er een contract kunnen tekenen voor vijf seizoenen.

Het feit dat PSV Eindhoven zo goed als zeker wegloopt met Amrabat is erg slecht nieuws voor SC Heerenveen. De Friezen lagen lange tijd op kop op de talentvolle spits aan te werven. Heerenveen had al heel wat gesprekken met VVV achter de rug en bovendien stonden beide partijen ook niet meer ver van een akkoord af.

Amrabat had in Venlo nog een contract tot de zomer van 2010. Het is het eerste jaar op het hoogste niveau voor de spits die bij FC Omniworld zijn carrière nieuw leven in blies. De dribbelaar maakte al zodanig veel indruk dat heel wat clubs hem wilden inlijven.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties