Stijnen ziet een carrière als Verlinden wel zitten

Mathias Dumarey
| 8 reacties
Stijnen ziet een carrière als Verlinden wel zitten
Foto: © SC

Stijn Stijnen, de doelman van Club Brugge, verlengde gisteren zijn contract bij de tweede in de stand tot de zomer van 2011. De Limburger vindt dat uit het contract een blijk van waardering komt vanwege Club Brugge.

"Als ik mijn contract uitdoe, ben ik dertig jaar en heb ik er elf jaar Club Brugge opzitten. Het is nu toch de bedoeling om even bij Club Brugge te blijven. Ik weet goed wat ik aan deze vereniging heb en hier kan ik ook nog prijzen pakken. Een carrière zoals Dany Verlinden, die hier zestien jaar onder contract lag, is zeker de moeite waard", aldus Stijn Stijnen in de krant Het Nieuwsblad.

"Er was sprake van vage interesse uit Duitsland en Italië, maar zolang dat niet zwart op wit staat, zijn het allemaal speculaties. Club en ik kon elkaar vinden in een nieuwe verbintenis. Anderzijds moet je er wel rekening mee houden dat het snel kan gaan. Zoals dat voor iedere speler geldt, kan een serieus bod de toekomstplannen snel veranderen", besluit de sluitpost van Club Brugge die straks tegen Excelsior Moeskroen zijn rentree maakt na twee schorsingsdagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties