MVV wil Marc Brys

Nico Wieme
| 2 reacties
MVV wil Marc Brys
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Brys is de belangrijkste kandidaat om volgend seizoen trainer van de Nederlandse tweedeklasser MVV te worden.

Het ziet ernaar uit dat Marc Brys volgend seizoen aan het roer zal staan van MVV. De Antwerpenaar moet er de opvolger worden van de naar NAC vertrekkende Robert Maaskant. In de aanwezigheid van spelersmakelaar Sjef Blatter had de voormalige Moeskroentrainer afgelopen week reeds een tweede onderhoud met een delegatie van de Maastrichtse club.
"Ik wil al een tijdje graag in Nederland werken," aldus Brys in het Algemeen Dagblad. "De organisatie en het spel van de Nederlanders past goed bij mij. Het maakt me niet uit dat het dan bij een club in de eerste divisie is." De ex-politieman heeft het voordeel dat hij voor MVV op dit moment de enige kandidaat is.

Brys werd voor Nieuwjaar door Excelsior Moeskroen aan de deur gezet. Hoewel de Henegouwers op dat moment zevende stonden, deelden coach en voorzitter Philippe Dufermont niet langer dezelfde visie. Brys zou de Spaanse transfers van de voorzitter te weinig speelgelegenheid gegeven hebben. Eerder kende de 45-jarige trainer de nodige successen met Germinal Beerschot. Hij won met de Antwerpse club de beker in 2005.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties