Supporter schakelt doelman uit met fles water (video)

Nico Wieme
| 4 reacties
Supporter schakelt doelman uit met fles water (video)
Foto: © SC

Opmerkelijk nieuws uit de Primera Division: de wedstrijd tussen Real Betis en Atletic Bilbao werd op de 73ste minuut gestaakt bij een 1-2-stand voor de bezoekers.

Het Spaanse voetbal kwam zaterdagavond met een negatief bericht in het nieuws. De wedstrijd tussen Real Betis en Atlhetic Bilbao werd na 73 minuten en bij een 1-2-stand in het voordeel van Athletic gestopt. Aanleiding was een flesincident waarbij de bezoekende doelman betrokken was.

Bilbaodoelman Armando kreeg op een goed kwartier van het einde een fles uit de tribune tegen het hoofd gegooid. De onfortuinlijke keeper kreeg de fles vol in het gezicht en hield er een hoofdwonde aan over. Hij moest van het terrein gedragen worden en de scheidsrechter besliste de partij voortijdig af te blazen. De dader werd later door enkele stewards opgepakt.

Het is niet de eerste keer dat de Betisfans zich van hun slechtste kant laten zien. In februari vorig jaar moest Juande Ramos, toenmalig coach van aartsrivaal FC Sevilla, bij een gelijkaardig incident worden afgevoerd. Betis moest als straf toen drie wedstrijden zonder publiek spelen. Nu hangt de Zuid-Spaanse club een zwaardere sanctie boven het hoofd.

U kan hier het incident bekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties