Bolton is zijn doelman kwijt tot einde seizoen

Bolton is zijn doelman kwijt tot einde seizoen
Foto: © SC

Slecht nieuws voor Bolton Wanderers. Het is zijn doelman Jussi Jääskeläinen kwijt voor de rest van het seizoen. De international van Finland sukkelt met de rug en wordt deze week nog geopereerd.

Jussi Jääskeläinen raakte eerder deze maand tijdens de opwarming van het Europese duel tegen Sporting Lissabon geblesseerd. Sindsdien wordt hij vervangen door Ali Al Habsi. Verder kan Bolton-manager Gary Megson ook nog rekenen op de ervaren Ian Walker.

"Jussi zal ongeveer zes weken nodig hebben om te herstellen van zijn operatie. Hij moet sowieso onder het mes. Dit seizoen zal hij alleszins niet meer spelen", aldus Megson op de website van de Wanderers. Het zou ook kunnen dat Jääskeläinen nooit meer zal spelen voor Bolton. Hij heeft er een aflopend contract en liet al uitschijnen dat hij graag andere oorden zou opzoeken.

Jääskeläinen is een 42-voudig Fins international en is ook al bezig aan zijn elfde seizoen in het Reebok Stadium. Hij speelde voor de club al 345 wedstrijden in de Premier League. Voor hij naar Engeland verhuisde, lag hij onder contract in zijn vaderland bij VPS Vaasa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties