Real : Kampioenenploeg op de dool (video)

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Real : Kampioenenploeg op de dool (video)
Foto: © SC

Real Madrid staat na 28 speeldagen aan de leiding in de Primera Division, maar de Koninklijke acteert in 2008 niet als een kampioenenploeg.

De Madrilenen verloren zaterdag tegen Deportivo al hun achtste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Vier daarvan gebeurden in de competitie tegen Getafe, Betis, Almeria en Deportivo. Voor de winterstop verloor het slechts twee wedstrijden in de Primera Division.
 
Trainer Bernd Schuster zal de komende dagen de ploeg analyseren, maar zijn grootste bekommernis is momenteel de scherpte voor doel. Real slaagt er bijna niet in om de bal in doel te krijgen. En dat met een dozijn aan wereldspitsen in de ploeg. Met een conforntatie tegen Valencia in het vooruitzicht heeft Schuster geen tijd op overschot om de mankementen bij te schaven.
 
Om het nog erger te maken: In tegenstelling tot de spitsen vinden de verdedigers wel de weg naar doel, spijtig genoeg naar het verkeerde. Pepe devieerde zaterdag de bal in eigen doel en zorgde daarmee voor de enige treffer in de partij tussen Deportivo en Real.

U kan hier de video met het eigen doelpunt van Pepe bekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties