Opnieuw ophef rond Ronaldinho

Opnieuw ophef rond Ronaldinho
Foto: © SC

Er is in Spanje opnieuw deining ontstaan rond Ronaldinho. De Braziliaan zou tegen eerdere berichtgeving in niet geblesseerd zijn. Alcoholproblemen zouden aan de basis gelegen hebben van zijn niet-selectie voor de match tegen Almeria.

Ronaldinho blijft het nieuws in de Spaanse sportpers beheersen. De media schrijven echter niets over zijn sportieve prestaties - daar valt momenteel ook niet veel over te noteren. Het is vooral de levenswandel van de Braziliaan, die het nieuws haalt.

Afgelopen weekend werd de aanvallende middenvelder niet geselecteerd voor de wedstrijd tegen UD Almeria. Het heette toen dat de speler een adductorenprobleem had. Na onderzoek meldden de ploegartsen echter dat ze bij Ronaldinho geen blessure konden vaststellen. 

"FC Barcelona zet Ronaldinho te kijk", schreef de sportkrant El Mundo Deportivo. Het concurrerende blad Sport richtte aan de Braziliaan de vraag: "Wie wil je voor de gek houden?" Die laatste krant beweert dat trainer Frank Rijkaard alle vertrouwen in de sterspeler kwijtgeraakt zijn. "Dit is het begin van het einde. Barça zal niets anders kunnen doen dan de Braziliaan aan een andere club uit te lenen."
Volgens Spaanse mediaberichten zou Ronaldinho vorige week dronken op de training verschenen zijn. Rijkaard heeft hem daarop uit de kern gesmeten. Officieel motiveerde de Nederlander dat zijn niet-selectie te wijten was aan een blessure. De Braziliaan heeft de training ondertussen weer aangevat. Al duurde het maar zes minuten. Tijdens een duurloop draafde Ronaldinho tweeënhalve keer rond het veld om dan weer de kleedkamers op te zoeken.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties