Streit overweegt vertrek bij Schalke

Nico Wieme
| 0 reacties
Streit overweegt vertrek bij Schalke
Foto: © SC

Afgelopen winter verhuisde Albert Streit van Eintracht Frankfurt naar Schalke 04. Echt veel plezier beleefde de speler nog niet aan zijn transfer. Als zijn bankzittersstatuut niet snel verandert, overweegt hij een vroegtijdig vertrek.

Albert Streit sluit niet uit dat hij Schalke 04 vroegtijdig verlaat. "Ik kijk nog enkele weken de kat uit de boom, maar als er dan niets verandert, moeten we rond de tafel gaan zitten om een oplossing te vinden", aldus de middenvelder in de Frankfurter Rundschau.

Streit maakte in de winter de overstap van Eintracht Frankfurt naar het Ruhrgebied voor de som van 2,5 miljoen euro. Tot nog toe kon hij op niet veel speelkansen rekenen. "Alles verloopt hier raar, zeer raar zelfs", gaat de speler verder. "De situatie is onbevredigend en ongewoon." 

Sinds hij bij Schalke is, zou trainer Mirko Slomka nog maar één keer met hem gesproken hebben. "Ik heb nog bij geen enkele club zo lang op de bank gezeten. Dat is voor mij ongewoon en een nieuwe ervaring. Ik had het mij hier wel helemaal anders voorgesteld."

Desondanks wil de 28-jarige middenvelder de rust bewaren. "Schalke heeft zo veel problemen. Mijn situatie is dan nog het kleinste probleem", verklaarde Streit, die eerder ook al voor VfL Wolfsburg en FC Köln in de Bundesliga speelde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties