Ontgoochelde Reis wil weg uit Eindhoven

Ontgoochelde Reis wil weg uit Eindhoven
Foto: © SC

Niet alle Brazilianen slagen bij PSV Eindhoven. Zo is er het verhaal van Jonathan Reis. De 18-jarige spits kwam naar Nederland om er veel te kunnen spelen, maar in werkelijkheid houdt hij de bank meer warm dan hem lief is.

Jonathan Reis wil dan ook graag vertrekken bij de regerende Nederlandse landskampioen. De jonge talentvolle aanvaller verkaste vorige zomer naar PSV Eindhoven omdat die club een goede naam heeft in Zuid-Amerika. Hij wilde zich dan ook bij de competitieleider in de Eredivisie verder ontwikkelen, maar draaide even anders uit. "Het valt me hier heel erg tegen. Ik heb niet het idee dat ik echt de kans zal krijgen om te spelen. Het lijkt me beter om me ergens anders te gaan ontwikkelen", zegt Reis in Voetbal International.

Reis kwam nog maar tijdens drie competitiewedstrijden in actie voor de Eindhovenaren. Geen enkele keer mocht hij in de basis beginnen. De laatste keer dat hij inviel, was op 30 december. In de blessuretijd van de partij tegen NAC Breda mocht hij invallen. De Braziliaan heeft nog een doorlopend contract tot de zomer van 2012.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties