De 'Eiergriff' van David Jarolim (VIDEO)

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
De 'Eiergriff' van David Jarolim (VIDEO)
Foto: © SC

HSV Hamburg verzamelt rode kaarten bij de vleet. Vorige week vlogen Joris Mathijsen en Vincent Kompany nog van het veld tegen Wolfsburg. Tegen Bielefield was het de beurt aan David Jarolim. De Tsjech kreeg een rode kaart die niet snel zal vergeten worden.

De 28-jarige middenvelder probeerde in eerste instantie een vrije trap te versieren na een vermeend contact met Bielefield-speler Kauf. Scheidsrechter Jochen Drees trapte echter niet in de val en beloonde Jarolims schwalbe met een gele kaart.
 
In het daarop volgende tumult greep Jarolim een tweede tegenstander, Schuler, naar het kruis. Drees twijfelde niet en trakteerde de Tsjech op een rood karton.
 
“Ik werd geprovoceerd”
 
“Ik werd geprovoceerd, maar dat is geen excuus”, legt Jarolim uit in Bild. “Het is een fout van mij. Het doet me pijn, want het is nog maar mijn eerste rode kaart in 204 Bundesliga-wedstrijden.”
 
Bij zijn club waren ze niet opgezet met zijn actie. “Dit kan ik niet accepteren”, aldus trainer Huub Stevens. “Hierop volgt een financiële sanctie”, verduidelijkte sportief directeur Dietmar Beiersdorfer.
 
Geen gevaar voor familie Schuler
 
Ook het slachtoffer was ontzet over de ‘Eiergriff’ van Jarolim. “Ik kan er niet tegen dat mannen me daar vastpakken. Maar de verdere familie-planning komt niet in het gevaar”, aldus Schuler.

U kan de video met de actie van Jarolim hier bekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties