Chemlal voor rest van het seizoen geschorst

Steven Bologne
| 5 reacties
Chemlal voor rest van het seizoen geschorst
Foto: © SC

Tubantia Borgerhout mag de rest van de competitie afwerken zonder Mohamed Chemlal. De 20-jarige aanvaller van de Antwerpse club pakte in de derby tegen Berchem Sport op 10 februari een rode kaart nadat hij de bezoekende doelman in het gezicht sloeg.

Mohamed Chemlal kreeg een minnelijke schikking van vier speeldagen, waarop hij beroep aantekende. Bijgestaan door een raadsman en de televisiebeelden trok de aanvaller naar de groene tafel in Brussel, erg succesvol was die reis echter niet.

Het Sportcomité besliste na het bekijken van de beelden om de schorsing van de speler op te drijven naar vijf weken. “De beelden lieten niets aan het toeval over en er was een duidelijke en moedwillige slag zichtbaar in het aangezicht van de bezoekende doelman”, zo stond te lezen in het bondsorgaan Sportleven. Het Sportcomité deelde nog mee dat het zeer zwaar tilt aan dergelijke zaken.

Chemlal komt hierdoor dit seizoen niet meer in actie, de vijf resterende wedstrijden in vierde klasse B gaan dus aan hem voorbij.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties