Club scout in Costa Rica

Nico Wieme
| 15 reacties
Club scout in Costa Rica
Foto: © SC

Club Brugge deelt sinds de nederlaag tegen Standard in de klappen. Het mangelt de ploeg aan snelheid en technisch vaardige middenvelders. In zijn speurtocht naar offensieve versterking, zoekt Luc Devroe zijn heil in Zuid-Amerika.

Het is voor iedereen duidelijk wat het probleem van het huidige Club Brugge is. De West-Vlamingen hebben een manifest gebrek aan snelheid en techniek. Sportmanager Luc Devroe trok voor dit seizoen vooral spelers met een winnaarsmentaliteit aan. Dat was ook nodig na de lamentabele ingesteldheid van een groot deel van de spelerskern van vorig seizoen.
 
De wedstrijdmentaliteit dit jaar is wel in orde, maar de ploeg worstelt met een gebrek aan snelle en creatieve spelers. Elrio van Heerden is de enige Bruggeling die zich op dat vlak kan onderscheiden, maar de Zuid-Afrikaan ligt meer in de lappenmand dan dat hij speelt. 

Ook
Luc Devroe erkent het probleem van blauw-zwart en schuimt nu de internationale markt af op zoek naar offensieve versterking. De Brugse sportmanager neemt vandaag nog het vliegtuig richting Costa Rica om daar een aanvaller en een aanvallende middenvelder te bekijken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties