Westerlo-vedette Dirar flirt met Anderlecht

De Nijs Michael
| 14 reacties
Westerlo-vedette Dirar flirt met Anderlecht
Foto: © SC

Westerlo heeft opnieuw een goudhaantje in handen: de 21-jarige Nabil Dirar. Hij is opgegroeid in België, maar geboren in Marokko. Belgische en buitenlandse topclubs trekken aan zijn mouw, maar de international blijft er nuchter bij.

Het Belang van Limburg ging op bezoek bij Dirar en vroeg er naar zijn toekomst. Zowel Club Brugge, Anderlecht als Heerenveen werden al aan hem gelinkt. Daarnaast tonen nog een andere niet nader genoemde Nederlandse en Franse ploeg interesse. De jonge balgoochelaar blijft er allemaal nuchter onder, op de vraag waar zijn toekomst ligt, kreeg de krant het volgende antwoord: "Welke club? Ik zou niet kunnen kiezen. Anderlecht is een mooie club. Je kan er voor prijzen en veel volk spelen, maar ik heb hier nog een contract. Westerlo moet dus akkoord gaan met een vertrek", reageerde Dirar.

Morgen nemen Anderlecht en Westerlo het in 'Het Kuipje' tegen elkaar op, een belangrijke wedstrijd voor Anderlecht, maar ook voor Dirar. "Ik lig er niet wakker van dat deze wedstrijd de rest van mijn leven kan bepalen. Het is best mogelijk dat Zetterberg me al kwam bekijken, maar een speler koop je niet op basis van één prestatie", weerlegt hij de druk. Wat de toekomst van Dirar ook wel eens zou kunnen bepalen is de vriendschap tussen hem en Anderlechtmiddenvelder Mbark Boussoufa. "Ik beschouw Mbark als een vriend en ik denk dat we complementair zijn. Hij centraal en ik op de linker- of rechterflank en dan constant wisselen van posities. Wij zouden een mooi duo vormen," weet de Chouchou van 'Het Kuipje'. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties