Ishiaku valt opnieuw geblesseerd uit

Nico Wieme
| 0 reacties
Ishiaku valt opnieuw geblesseerd uit
Foto: © SC

Het verging de Belgen in Duitse loondienst niet zo goed dit weekend. Enkel het Bayern van Daniël Van Buyten won, maar dat gebeurde zonder de Waal. Verder viel de nieuwe blessure van Manasseh Ishiaku op.

Vorig weekend was MSV Duisburg nog de winnaar van het weekend in de degradatiestrijd, na de afgelopen speeldag staat de ploeg van Manesseh Ishiaku weer op de laatste plaats. MSV verloor de degradatietopper tegen Energie Cottbus met 0-1. Ervin Skela scoorde al na vier minuten. Duisburg was niet meer bij machte om terug te slaan. Dubbele pech voor Ishiaku, want de Nigeriaanse Belg moest al na achttien minuten opnieuw geblesseerd het veld verlaten.
 
Ook Vincent Kompany beleefde niet te veel plezier met Hamburg SV. De ex-Anderlechtspeler verscheen na zijn schorsing weer aan de aftrap, maar moest van op het middenveld toezien hoe zijn ploeg met 1-0 verloor bij uittredend kampioen VfB Stuttgart. Robert Hilbert scoorde de enige treffer van de partij. Vadis Odjidja Ofoe bleef de hele wedstrijd lang aan de bank gekluisterd.
 
VfL Wolfsburg is wel op dreef. De ploeg van trainer Felix Magath versloeg op eigen plein Hannover 96 met 3-2 en is zo op kousenvoeten naar de top van het klassement geslopen. De UEFA Cupplaatsen en wie weet zelfs meer liggen voor het grijpen. Peter Van Der Heyden deelde alweer niet in de vreugde. De Oost-Vlaming wordt niet meer geselecteerd door zijn coach.
 
Bayern München en Daniël Van Buyten lijken op weg naar de titel in Duitsland. De recordkampioen had het niet onder de markt met VfL Bochum en kon pas in het slot van de match afstand nemen van de tegenstander. Dat gebeurde wel zonder de Rode Duivel. Van Buyten moest van op de bank lijdzaam toezien hoe zijn concurrent Lucio de gelijkmaker scoorde.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties