Pieters: 'Weet niets van PSV'

Nico Wieme
| 0 reacties
Pieters: 'Weet niets van PSV'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV zou volgens VoetbalVandaag zijn oog laten vallen hebben op Erik Pieters van FC Utrecht. De linksback ontkent echter dat hij al zou gesproken hebben met de toekomstige landskampioen.

PSV is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe linkerflankspeler. Voor die positie zouden Lee Young-Pyo van Tottenham Hotspurs (30) en Pieters (19) in aanmerking komen. Aanstaand coach Huub Stevens zou de voorkeur geven aan de Utrechtspeler wegens zijn betere defensieve kwaliteiten en zijn leeftijd.
 
In het Algemeen Dagblad ontkent Erik Pieters met klem dat er al verkennende gesprekken zouden gevoerd zijn tussen hem en de uittredende en waarschijnlijk ook toekomstige landskampioen. “Mij is er in elk geval niets van bekend, we zien wel.” Ook de zaakwaarnemer van de speler, Hakim Slimani, spreekt dezelfde taal. “Er is zowel formeel als informeel geen contact geweest.”
 
De verdediger uit Tiel is bezig aan zijn tweede seizoen bij de hoofdmacht van FC Utrecht. In totaal speelde vijftig wedstrijden, waarin hij één keer de weg naar doel vond voor de Domstedelingen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties