Sint-Niklaas trekt twee spelers aan

Sint-Niklaas trekt twee spelers aan
Foto: © SC

FCN Sint-Niklaas heeft zich met het oog op volgend seizoen versterkt met twee spelers. Bert Tuteleers (foto) komt over van KSV Bornem, terwijl Aurelien Verzele Wevelgem City inruilt voor de Oost-Vlaamse derdeklasser.

Tuteleers is een 22-jarige middenvelder die zowel centraal als op de linkerflank uit de voeten kan. Hij speelt sinds 2005 voor Bornem, maar maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut in eerste klasse. In het seizoen 2002/2003 speelde hij vijf wedstrijden voor de eerste ploeg van KV Mechelen.
 
Of Tuteleers ook daadwerkelijk komt blijft een vraagteken. Eerst tekende hij immers voor vierdeklasser Berchem Sport, en later onderschreef hij een tweede contract bij FCN. Waar hij zal spelen blijft onduidelijk, beide clubs gaan ervan uit dat ze de speler hebben aangetrokken. Indien bij de KBVB twee aansluitingingen binnenkomen riskeert de speler een schorsing van 6 maanden. De clubs geraakten er onderling niet uit.
 
Verzele is een 24-jarige verdediger die zowel centraal als op de rechts-back kan spelen. Voor hij bij Wevelgem aan de slag ging, was de Waal ook actief bij SW Harelbeke waarmee hij al in derde klasse speelde. [SB]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties