Van Veldhoven: 'Bank gevuld met kleuters'

Philippe Crols
| 0 reacties
Van Veldhoven: 'Bank gevuld met kleuters'
Foto: © SC

Harm Van Veldhoven sleept zich met Germinal Beerschot naar het einde van de competitie toe. Tegen Bergen moest hij weer heel wat spelers missen. Daardoor zaten er op de bezoekende bank wel hele jonge jongens.

De oudste bankzitter van Germinal Beerschot was zaterdag Vincenzo Verhoeven. Hij is nog maar 21 jaar oud. Voorts zaten twintigers Vermeerbergen en Maes ook op de bank. Mike Smet, die even mocht invallen, is 17 jaar oud. Dat is nog altijd ouder dan Gaëtan Lambreghts en Senne Vanderheyden (16).

"Ik heb tijdens de match eens naar de bank van Bergen gekeken. Daar zaten een paar ervaren ratten tussen. Als je dan naar onze bank kijkt, dat zijn kleuters", aldus Van Veldhoven na afloop van de wedstrijd. "In de toekomst moeten we dus zeker onze kern in de breedte uitbouwen", liet de trainer nog weten.

Uiteindelijk hield Germinal Beerschot de nul op het bord in Bergen. "Ik ben blij met dat ene puntje, zeker in de gegeven omstandigheden. We hadden het enkele keren heel moeilijk, maar ook wij kenden goede periodes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties