Internationaal talent te bewonderen in Aalst

Rombaux Gunther
| 2 reacties
Internationaal talent te bewonderen in Aalst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aanstaande donderdag is het 1 mei en dat betekent voor velen een verlengd weekend. In Aalst vond men dit het geschikte moment om zijn tweede internationaal jeugdtornooi te organiseren.

Het eerste internationaal jeugdtornooi van Eendracht Aalst dat vorig jaar plaats vond was een schot in de roos. Het bestuur gaat dit jaar door op het elan van vorig jaar en kan met trots melden dat maar liefst 120 verschillende ploegen het tegen elkaar zullen opnemen in het vierdaagse voetbalspektakel. Naast 17 jeugdploegen van Aalst nemen ook verscheidene clubs deel uit onze hoogste afdeling waaronder RSC Anderlecht en Standard Luik. Ook de clubs uit de lagere reeksen zullen vertegenwoordigd zijn met onder meer Waasland, FC Antwerp, KV Kortrijk en nog vele anderen. De kijklustigen zullen eveneens kunnen genieten van de kunstjes van heel wat buitenlandse clubs. Nederland, Italië, Duitsland, Engeland, Polen en Frankrijk zullen elk met enkele clubs afzakken naar het Aalsters jeugdcomplex de Zandberg.

De eerste dag van het tornooi  wordt overigens afgesloten met een galawedstrijd tussen een team van oude gloriën van Eendracht Aalst tegen een elftal van oud-internationals met ondermeer Maurice De Schrijver, Maurice Martens, Yves Vanderhaeghen, Swat Vanderelst en Leo Vanderelst. De aftrap van deze wedstrijd zal gegeven worden door Mister Michel Verschueren.

Naast het voetbal kunnen de aanwezigen ook terecht voor een hapje en een drankje in de tent met tussen 18.30u en 19.30u een happy hour met animatie gebracht door Dirk Bauters. Ook zullen maar liefst 27 sponsors hun verschillende producten ten toon spreiden om de aanwezigen van hun kwaliteit te overtuigen.

Het tornooi start op donderdag 1 mei met wedstrijden van spelers U12 en U15. Op vrijdag 2 mei staan de wedstrijden op het programma van de U11 en U16, zaterdag 3 mei ziet u de spelers U13 en U14 aan het werk. De spelers U7, U8, U9 en U10 sluiten op zondag 4 mei het tornooi af.

Voor meer info over het tornooi kan u terecht op de jeugdwebsite van de club www.eendracht-aalst.be/jeugd/

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties