Eriksson dicht bij ontslag bij Man City

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Eriksson dicht bij ontslag bij Man City
Foto: © SC

Het ziet er naar uit dat Sven-Göran Eriksson eerstdaags zijn C4 zal krijgen bij Manchester City. BBC Sports meldt dat de Zweed al door de club op de hoogte is gebracht dat het niet met hem verder wil.

Thaksin Sinawatra, de Thaïse frontman van The Citizens, zou Sven-Göran Eriksson zondag verteld hebben dat hij in de Zweed niet de man ziet om zijn club naar een hoger niveau te tillen. Eriksson heeft nog een contract voor twee seizoenen in het City of Manchester Stadium, en hij liet weten dat hij niet de eer aan zichzelf zal houden.

Eriksson liet gisteren de zaak tot de spits drijven door de spelers in te lichten over het besluit van de bestuurstop. Dit ontlokte bij de spelers algemeen gezien ook boze reacties. Sinawatra is niet te spreken over de resultaten van zijn club na Nieuwjaar. De club begon uitstekend aan het seizoen, maar naarmate het seizoen vorderde, zakte de club weg naar de middenmoot van de Premier League. Europees voetbal is nu al zo goed als onhaalbaar geworden voor de club van onze landgenoot Emile Mpenza.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties