Walasiak in zijn sas bij Moeskroen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Walasiak in zijn sas bij Moeskroen
Foto: © SC

Jonathan Walasiak voelt zich goed in Moeskroen. Vorige zaterdag was hij de matchwinnaar van zijn team tegen Cercle Brugge. De Luikenaar wil dan ook graag bij 'Les Hurlus' blijven voetballen.

Jonathan Walasiak was in de wintertransferperiode de laatste transfer van Excelsior Moeskroen. De middenvelder werd op het laatste nippertje aan de kern toegevoegd nadat hij niet op speeltijd kon rekenen bij Standard Luik. Walasiak mocht van de nieuwe trainer Enzo Scifo een contract van zes maanden tekenen en bewijzen dat hij het hoogste niveau nog aankon.

In Moeskroen zijn ze nu wel overtuigd van zijn kunnen. De club onderhandelt nu met Walasiak omdat ze nu ook gezien hebben dat hij de beste oplossing is op de rechterflank. "Het liep goed tegen Cercle. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich geamuseerd heeft. We hebben gedaan wat de trainer ons opgedragen had en het publiek zal wel iets gehad hebben aan hun avond. De onderhandelingen over een verlengd verblijf gaan nu gelukkig de goede kant uit. Ik wil hier alvast blijven voetballen", besluit de 25-jarige rechterflank in de krant Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties