Ook voor Berlare wenkt de finale

Gentil Dossche
| 0 reacties
Ook voor Berlare wenkt de finale
Foto: © SC

Eeklo startte de eindronde in mineur en verloor op eigen veld van Berlare. In tegenstelling tot de reguliere competitie, waarin Eeklo 2 keer aan het langste eind trok, was het nu Berlare dat de puntjes op de i zette.

Toch tekende de thuisploeg voor het eerste gevaar maar Anthony Annicaert kon niet afwerken. Yves Vanderstraeten verijdelde de volgende prik van de thuisploeg via Marc Minnaert. Even over het kwartier kreeg Eeklo dan een koude douche. Een blunder achteraan werd door Fabio Vergucht met de glimlach afgestraft. Even later hield Davy Bracke zijn ploeg in de running op een poging van Cliff Vermeir. Eeklo herstelde het evenwicht en Berlare moest wijken. Frederiek Van Boven zag een knappe vrije trap onschadelijk gemaakt door de bezoekende goalie.
 
Toen Bart Van Damme met een verre knal de netten bol zette bleef de thuisportier zonder reactie. Eeklo gaf zich nog niet gewonnen en Anthony Annicaert zorgde voor de aansluitingstreffer. Een halve omhaal van Joren Hebberecht miste net de goede richting. Ook in de slotfase geraakte Hebberecht niet meer voorbij Vanderstraeten.
 
Eeklo: Bracke, Van Boven, Joachim Hebberecht, Joren Hebberecht, Demaesschalck, Tresonie (46’ Cathelyn), Annicaert (77’ Jacquemain), Mertens, Minnaert, Eryuruk, Van de Geuchte
 
Berlare: Vanderstraeten, Vermeir, Praet, Vergucht (89’ Vastenavond), Van de Sompel, Van Damme, Van den Bergh, Vandersnickt, De Rechter, Lambrecht, Vanderveken
 
Doelpunten: 18’ Vergucht 0-1; 53’ Van Damme 0-2; 58’ Annicaert 1-2
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties