Ronaldo schaamt zich voor 'travestietenavontuur'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ronaldo schaamt zich voor 'travestietenavontuur'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Ronaldo haalde vorige week weer eens de wereldpers met extrasportieve beslommeringen. De revaliderende AC Milan-spits zou in zijn vaderland het bed gedeeld hebben met travestieten.

Ronaldo wilde na een ruzie met zijn vriendin zich afreageren met een avond bij de hoertjes. Uiteindelijk bleken die hoertjes travestieten. "Ik wist niet dat het travestieten waren. Ik ben 100 % hetero", benadrukt de voormalige goalgetter. "Toen ik in de hotelkamer ontdekte dat het geen vrouwen waren, wilde ik naar huis. Ik betaalde het afgesproken bedrag, maar één van hen wou plotseling veel meer geld", doet Ronaldo zijn verhaal in de Braziliaanse media.

De Braziliaan schaamt zich diep voor wat is gebeurd en beseft dat dit hem nog een hele tijd zal achtervolgen. "Ik heb veel gehuild. Ik ben zo verschrikkelijk beschaamd. Dit zal me altijd blijven achtervolgen. Voor de sensatiepers is zo'n nieuws veel interessanter dan het winnen van de Wereldbeker", besluit Ronaldo die waarschijnlijk ook nog eens zijn vriendin zal kwijtspelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties