Standard raakt Jovanovic en Toama kwijt

Mathias Dumarey
| 11 reacties
Standard raakt Jovanovic en Toama kwijt
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic en Salim Toama zullen volgend seizoen niet meer in Luik voetballen. De Serviër wil het ijzer smeden nu het heet is terwijl Toama niet meer door dezelfde deur kan met trainer Michel Preud'homme.

Milan Jovanovic en Salim Toama hebben aan het bestuur van de kersverse landskampioen te kennen gegeven dat ze voor volgend seizoen andere oorden willen opzoeken. Standard lijkt overigens niet van zin om ze tegen te houden.

Jovanovic heeft al geruime tijd aangegeven dat hij uit is op een overgang naar een buitenlandse (top)club. Zaterdagavond na de wedstrijd tegen FCV Dender herhaalde de Servische international nog eens dat het 99% zeker is dat hij volgend seizoen geen 'Rouche' meer is.

Salim Toama wil vertrekken omdat hij amper speelt en beseft dat hij niet in het plaatje van coach Michel Preud'homme past. "De coach verkiest spelers met power. Dat ben ik niet en ik zal het ook nooit worden", aldus de Israëliër in de krant Het Nieuwsblad. "Ik ben een ervaring rijker, maar ik denk dat zowel de club als ikzelf er belang bij hebben dat ik mijn contract tot 2010 niet uitdien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties