Losada: 'Anderlecht is een grote club'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Losada: 'Anderlecht is een grote club'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Hernan Losada naar Anderlecht lijkt slechts een kwestie van tijd, wellicht zal de Argentijn volgende week zijn handtekening zetten onder een contract in het Astridpark.

Anderlecht heeft van Germinal Beerschot de toestemming gekregen om te onderhandelen met Losada en de speler zelf is gecharmeerd door de interesse uit de Belgische hoofdstad. Losada ontkent evenwel dat er al gesprekken zijn geweest tussen hem en Anderlecht, gesprekken tussen zijn vader en Anderlecht worden daarentegen niet ontkend door de speler van Germinal Beerschot. Losada zelf ziet een avontuur bij Anderlecht alvast zitten. "Dat ik gecharmeerd ben door de belangstelling van Anderlecht, is niet gelogen. Anderlecht is een grote club. Als zo'n club interesse toont, doet me dat uiteraard plezier", aldus Losada. Normaal keert Losada dinsdag terug naar Argentinië, maar hij liet intussen al verstaan dat hij zijn vertrek even wil uitstellen om een eventuele transfer af te ronden.

Germinal Beerschot kan enkel toekijken hoe de vedette vertrekt, er staat namelijk een clausule in het contract van de Argentijn waardoor hij voor een bedrag van één miljoen euro mag vertrekken op het Kiel. De Ratten krijgen daarvan overigens slechts 70%, de overige 30% van de transfersom zijn voor Losada zelf. Toch wil Germinal Beerschot nog zaken doen met Anderlecht. Germinal Beerschot hoopt namelijk dat het andere paars-wit enkele overtollige spelers op huurbasis wil afstaan aan de Antwerpse club.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties