Gerrard eist volgend seizoen titel

Yves Dekoning
| 4 reacties
Gerrard eist volgend seizoen titel
Foto: © SC

Steven Gerrard heeft nog maar eens herhaald dat hij Liverpool FC nooit zal verlaten. Volgend seizoen wil hij wel een titelviering meemaken met de Reds.

Steven Gerrard genoot vorige maand de interesse van AC Milaan, maar hij wil zijn hele carrière voor Liverpool uitkomen. Hij liet weten dat hij niet ziet hoe hij Liverpool ooit kan verlaten, maar voegde er wel aan toe dat hij de titel in de Premier League wil winnen. Hij wil later niet terugkijken op zijn loopbaan en constateren dat dit op zijn palmares ontbreekt.

Gerrard is er van overtuigd dat hij de Reds naar de titel kan leiden. Hij ziet zijn team sterker en sterker worden. Hij voelt dat ze er steeds dichter bij komen. Hij weet dat ze dat nu al een aantal seizoenen op rij verklaren, maar dit keer moet het er echt inzitten. Gerrard verwacht deze zomer een aantal belangrijke versterkingen op Anfield.

Met Liverpool won Gerrard al alles wat er te winnen valt, behalve de titel. De 27-jarige middenvelder heeft nog steeds honger. Hij wil in zijn carrière zoveel mogelijk prijzen pakken. Hij gelooft in de jonge beloftevolle ploeg en hoopt dat Rafael Benitez deze zomer en volgend seizoen de steun van het bestuur krijgt. Volgens Gerrard maakte het team dit seizoen een enorme stap. Hij hoopt nu op aankopen die dezelfde impact hebben als Fernando Torres, Ryan Babel en Martin Skrtel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties