Racing Waregem shopt in tweede klasse

K M
| 6 reacties
Racing Waregem shopt in tweede klasse
Foto: © SC

Racing Waregem is nog in volle strijd om te promoveren naar tweede klasse, maar toch is het al volop bezig voor volgend seizoen. Het haalde in die optiek Kim Van Brabander en Brecht Vierstraete binnen.

Vierstraete komt over van de kampioen in tweede klasse, namelijk KV Kortrijk. De 19-jarige links-back speelde mee in amper twee competitiewedstrijden dit seizoen en besloot daarom in te gaan op het twee-jarige aanbod van Waregem. Van Brabander was bij KMSK Deinze wel een vaste waarde, want hij speelde dit seizoen 31 competitiewedstrijden. De 23-jarige middenvelder tekende eveneens een contract voor twee seizoenen.
 
Op de officiële website van SK Deinze reageert Van Brabander op zijn transfer: “Ik wou zekerheid omtrent mijn toekomst. Ik was het wachten op SK Deinze beu, het sleepte veel te lang aan. Ik speelde nooit voor een andere club dan SK Deinze. Ik had iets meer respect verwacht van de clubleiders. Ik vind het een spijtige zaak te moeten vertrekken bij de club van mijn hart. Het was geen gemakkelijke beslissing.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties