Griekse topteams nemen afscheid van trainer

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Griekse topteams nemen afscheid van trainer
Foto: © SC

Panathinaikos Athene en AEK Athene hebben beiden afscheid genomen van hun trainer. Nikolaos Kostenoglou en de Portugees José Peseiro mogen op zoek naar een nieuwe werkgever.

Nikolaos Kostenoglou was vanaf februari aan de slag als interim-coach bij AEK Athene. Hij verving de Spanjaard Lorenzo Serra Ferrer die toen opstapte. AEK eindigde onder leiding van Kostenoglou als derde in de play-offs en speelt volgend seizoen in de voorronde van de UEFA-Cup. Volgend seizoen is Georgios Donis de nieuwe trainer. De man die ooit bijna uitgroeide tot de kwelduivel van Club Brugge begin de jaren '90 in de toenmalige Beker der Bekerwinnaars toen hij nog bij Panathinaikos speelde, heeft er vier succesvolle trainersjaren opzitten bij AE Larissa.

José Peseiro verlaat Panathinaikos Athene nadat hij het team verzekerde van de derde en laatste voorronde van het kampioenenbal. Eerder al waren de club en de oefenmeester overeengekomen om in alle vriendschap uit elkaar te gaan. Peseiro stond één seizoen aan het roer in de Griekse hoofdstad. Een opvolger is er nog niet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties