Buffel gelinkt aan Gladbach

Buffel gelinkt aan Gladbach
Foto: © SC

Thomas Buffel staat volgens enkele Duitse kranten in de belangstelling van het Duitse Borussia Mönchengladbach. Onze landgenoot weet voorlopig echter nog van niets.

De speler in kwestie zit op dit moment op afzondering met zijn club Glasgow Rangers. De Schotse club probeert zijn seizoen dit weekend nog op te smukken met nationale bekerwinst. Eerder werd zowel de UEFA Cup-finale verloren alsook de titel weggeven op de laatste speeldag.

Buffel speelde het afgelopen seizoen helemaal niet veel mee met de Rangers en hij zoekt naar oplossingen. De speler werd al gelinkt aan Club Brugge, maar ook Borussia Mönchengladbach zou de aanvallende middenvelder wel zien zitten.

Buffel ligt nog tot medio 2009 onder contract. Als hij voor Gladbach zou tekenen dan speelt hij volgend seizoen in de Duitse eerste klasse. Gladbach promoveerde afgelopen seizoen namelijk.

Eerder passeerden ook al Bernd Thijs en Wesley Sonck bij de Duitse club, maar dat werd geen succesverhaal. Filip Daems voetbalt er wel nog altijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties