Shakthar wint de strijd om Moreno

De Nijs Michael
| 0 reacties
Shakthar wint de strijd om Moreno
Foto: © SC

Shakthar Donetsk mag zich verheugen op de komst van Marcelo Martin Moreno. De aanvaller stond ook in de belangstelling van heel wat Europese topclubs, maar de Oekraïense dollars konden hem uiteindelijk overtuigen.

Moreno haalt trouwens niet alleen zelf heel wat dollars binnen, ook voor Cruzeiro is de transfer van de Boliviaan een financiële voltreffer. Shakthar betaalt namelijk negen miljoen euro voor de aanvaller. Een recordbedrag, want in het verleden werd nooit meer betaald voor een speler met de Boliviaanse nationaliteit. 

Met de overgang naar de Oekraïense topclub komt een einde aan een echte transfersoap, de spits werd namelijk ook nadrukkelijk in verband gebracht met het Engelse Tottenham. Verder toonden nog heel wat andere teams interesse in de speler van Cruzeiro, onder andere Ajax, PSV, AS Roma, Werder Bremen, Liverpool en Real Madrid zagen de speler best zitten. 

Moreno heeft nu dus gekozen voor een avontuur in Oekraïne en dat is niet onbegrijpelijk. De topclub heeft de 20-jarige aanvaller namelijk een salaris van liefst 100.000 dollar per maand aangeboden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oekraïense Premier League

Nieuwste reacties