Eto'o gaat journalist te lijf

Nico Wieme
| 0 reacties
Eto'o gaat journalist te lijf
Foto: © SC

Samuel Eto’o heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. De Kameroener zorgde tijdens een persconferentie voor grote opschudding nadat hij een journalist te lijf ging. De man hield er een bebloede lip een loszittende tand aan over.

De relatie tussen de Kameroense voetbalbond en de pers is danig verstoord. Kameroen, met Samuel Eto’o in de rangen, bereidt zich momenteel voor op een interland. De media mogen slechts gedurende een beperkte tijd de trainingen volgen en dat zet kwaad bloed.
 
Uit protest weigerden de journalisten ook maar enige vraag te stellen op de persconferentie en dat maakte Eto’o dan weer boos. De spits kreeg woorden met een radiojournalist, die zich eerder al kritisch had uitgelaten over de Barcelonaspits. De sterspeler nam de man in een wurggreep en verkocht hem een kopstoot. “Mijn bovenlip bloedde en er staat een tand los”, beweert het slachtoffer.
 
In België gaat het er dan toch zo agressief nog niet aan toe. Het ergste wat hier al gebeurde, was dat een trainer een pint bier over zijn hoofd kreeg. De omstandigheden waren dezelfde als in Kameroen, alleen waren de rollen omgekeerd. Journalist Johan De Stickere ging eind april zijn boekje te buiten toen hij Roeselarecoach Dirk Geeraerd na een herhaalde aanvaring trakteerde op een pint bier in het gelaat. De Stickere werd door de persbond meteen op non-actief gezet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties