Väyrynen lijkt op weg naar Club

Nico Wieme
| 118 reacties
Väyrynen lijkt op weg naar Club
Foto: © SC

Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Mika Väyrynen. De 26-jarige speler zit bij PSV op een zijspoor en de club zou bereid zijn om mee te werken aan een transfer. De Brugse bestuurstop zette ondertussen het licht op groen.

Club Brugge roert zich op de transfermarkt. De technische staf legde de pijnpunten van vorig jaar bloot en het bestuur had daar duidelijk oren naar. Met Ronald Vargas en Nabil Dirar trok blauw-zwart al twee technisch vaardige en snelle flankmiddenvelders aan. Gisteren meldden wij u al dat ook de technisch sterke verdedigende middenvelder Mika Väyrynen in beeld is bij blauw-zwart. Het Laatste Nieuws bericht vandaag dat Club zinnens is door te duwen voor de Fin.
 
Väyrynen stond de voorbije drie jaar op de loonlijst van PSV, maar kwam het afgelopen seizoen door blessures nauwelijks aan spelen toe bij de gloeilampenformatie. De Eindhovenaren plukten de middenvelder van 1,81 meter destijds weg bij Heerenveen, waar hij vier jaar lang furore maakte. PSV lijkt geneigd om mee te werken aan een transfer van de Fin, wiens contract pas eind volgend seizoen afloopt.
 
Het Brugse bestuur zou al zijn akkoord gegeven hebben om voluit de kaart van Väyrynen te trekken. Sportmanager Luc Devroe scoutte de Finse international donderdag tijdens de oefeninterland Turkije-Finland in Duisburg. Clubtrainer Jacky Mathijssen wil hem komende maandag nog eens aan het werk zien tegen Wit-Rusland.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties