Engelaar lijkt te veel te kosten voor Schalke

Philippe Crols
| 9 reacties
Engelaar lijkt te veel te kosten voor Schalke
Foto: © SC

Orlando Engelaar leek tot op heden zo goed als zeker naar Schalke 04 te zullen verhuizen, maar als we de Duitse krant Bild mogen geloven, dan zal de transfer niet doorgaan. De Nederlander kost blijbkaar te veel.

De marktwaarde van Orlando Engelaar is de afgelopen maanden serieus gestegen. Samen met Twente bereikte hij de voorrondes van de Champions League en bovendien schopte de grote Nederlander het ook tot international. Mogelijk staat hij tegen de Italianen zelfs in de basis.

Engelaar liet al weten dat hij heel graag naar Schalke zou verhuizen. Hij zou bijgevolg Fred Rutten volgen. Die trainde afgelopen seizoen FC Twente.

Volgens Bild zou Twente zo'n acht miljoen euro willen incasseren voor de Nederlandse spelmaker. Dat wil Schalke niet ophoesten. De club uit Gelsenkirchen wil maximaal vier miljoen euro betalen omdat het onder andere nog een verdediger wil aantrekken.

Bild weet wel dat Schalke nog een inspanning wil doen mits er nog een of meerdere spelers vertrekken. Assistent-trainer Youri Mulder van Schalke vertelde in Studio Voetbal dan weer wel dat Engelaar zo goed als zeker naar Schalke komt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties