Lehmann gaat doel van Stuttgart verdedigen

Philippe Crols
| 1 reacties
Lehmann gaat doel van Stuttgart verdedigen
Foto: © SC

Jens Lehmann weet waar hij volgend seizoen zal spelen. De Duitse nummer één keert terug naar eigen land waar hij onder contract zal komen te staan bij VFB Stuttgart.

Jens Lehmann speelde de afgelopen seizoenen bij Arsenal. De Duitser was lang niet onbesproken in Engeland, maar tot voor dit seizoen was hij eigenlijk wel basisspeler. In de loop van het afgelopen seizoen moest hij zijn plaats onder de lat echter afstaan aan Almunia.

Met de Spanjaard boterde het niet echt en de geruchten over een vertrek kwamen snel opduiken. De 38-jarige sluitpost verklaarde nog tijdens het seizoen dat hij Arsenal zou verlaten.

Dinsdag is er dan duidelijkheid gekomen over zijn toekomst. De doelman die op het EK in doel zal staan bij de Duitsers gaat volgend seizoen aan de slag bij VFB Stuttgart. Eerder stond Lehmann in Duitsland ook al bij Schalke en Dortmund in doel.

Stuttgart moet in ieder geval niets betalen voor Lehmann. Zijn contract in Londen loopt namelijk af. De Duitser tekende voor een seizoentje in Stuttgart en moet er de concurrentie aangaan met Rafael Schäfer.

Bij deze krijgt de nummer zes uit de Bundesliga ook zijn zin. Eerder deze week had Stuttgart nog uitdrukkelijk gevraagd aan Lehmann of hij zo snel mogelijk de knoop wilde doorhakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties