Van Persie wil extra oefenduel

Van Persie wil extra oefenduel
Foto: © SC

Robin Van Persie heeft naar eigen zeggen nood aan matchritme. Daarom heeft hij aan bondscoach Marco Van Basten gevraagd om nog een extra oefenduel te kunnen spelen. Dat meldt het weekblad Voetbal International.

"Ik heb aan de bondscoach gevraagd of het mogelijk was om een extra oefenduel in te lassen. Dat kan eventueel gaan om een onderling oefenduel op training of een wedstrijd tegen een team uit de buurt", aldus Robin Van Persie.

Nederlands bondscoach Marco Van Basten gaat nu bekijken wat hij kan doen. "Het zou voor mij ideaal zijn mocht er nog iets geregeld kunnen worden, maar ik begrijp dat de trainer ook aan de andere spelers moet denken. Het moet ook hen uitkomen", gaat Van Persie verder. 

Van Persie had bij zijn aankomst in Rotterdam voor het trainingskamp vorige week nog last van zijn dijbeenblessure. Ook conditioneel staat Van Persie nog niet erg ver. Het is zeker niet voldoende om aan de eisen van het Nederlandse elftal te voldoen. Morgen werkt Van Persie zijn eerste volledige trainingssessie af met de ploeg. Vandaag reist het gezelschap af naar Lausanne waar de Nederlanders verblijven tijdens het EK.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties