Obodai kan naar de Verenigde Staten

Philippe Crols
| 0 reacties
Obodai kan naar de Verenigde Staten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Obodai kijkt binnenkort misschien David Beckham in de ogen. De speler van RKC Waalwijk kan namelijk rekenen op concrete belangstelling vanuit Amerika.

Anthony Obodai heeft blijkbaar San José, een Amerikaanse topklasser, wel weten te charmeren. De club uit de Amerikaanse Major League heeft ook al een bod uitgebracht op de Ghanese middenvelder.

Volgens het Brabants Dagblad hebben de Amerikanen zo'n 300.000 euro over voor de speler van de Nederlandse tweedeklasser. In Waalwijk vinden ze dat maar vrij povertjes. Ze willen dan ook minstens 750.000 euro incasseren voor Obodai.

San José kan trouwens wel wat versterking gebruiken. Het staat voorlopig op de laatste plaats in de Western Conference. LA Galaxy gaat er aan de leiding.

RKC slaagde er het afgelopen seizoen niet in om te promoveren en Anthony Obodai zou niet bepaald de goedkoopste speler zijn. Daarom lijkt het niet onlogisch als de speler toch nog zou vertrekken. In het verleden speelde de Ghanees ook nog in België bij Germinal Beerschot.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties